Rolling Treats Fruits – 0429 – Padovan

Соленки во форма на тркало со дехидрирано овошје(јаболко 9,6%, кора од портокал 5%, банана 5%,),  се даваат како додаток во исхраната на глодарите. Идеално за глодари кои што сакаат да грицкаат.
Пакување од 68 грами.

Категорија: