Sanicat Odour Control with Sea Breeze Scent 5l

Sanicat Odour Control е песок за мачки особено наменет за сопствениците кои се чуствителни на миризбите. Има миризба на море.
Ја апсорбира урината и ги задржува непријатните мириси благодарение на молекуларниот состав на песокот
Пакување од 5литри.

Категорија: