Royal Canin® Mini Puppy | храна за куче

Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy – Комплетна храна за мали кучиња. Тежина при полна возраст до 4кг. Од 2 до 10 месеци старост. Протеини 31%, масти 20%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: