Околувратник – KL20DP – Matis Pet

Matis Pet
Околувратник со дијаметар од  35 см  до 51 см .
Напомена:  Должината на ремчето (од-до) е од минималната до максималната димензија која може да се закопча на вратот на вашето милениче

Категорија: