Woody litter – 0024 – Padovan

Песок кој се добива од влакна од дрво бор, без додаток на други супстанци. Идеален за сите мали животни(мачки, птици, глодари) затоа што има висок степен на апсорпција и неутралцизација на непријатна миризба.
Пакување од 10 литри.

Категорија: