Wellness pate for small birds – 0678 – Padovan

Комплетна храна за мали птици со висок квалитет, богата со витамини и минерали, од програмата на Wellness. Особено е важно да се дава од оваа храна во времето на парење, или пак кога птиците се под стрес.
Пакување од 600 грама.

Категорија: