Wellness Australian Birds – 0675 – Padovan

Храна со житарки, семиња, овошје, јајца, масти и масла за Австралиски средни папагали (нимфа, розела) со висок квалитет од програмата на Wellness.
Пакување од 850 грама.

Категорија: