Timothy hay – 0527 – Padovan

Комплетна храна за глодари(џуџести зајаци, морски прасиња и чинчили), која содржи високо ниво на расителни влакна(32%), ниска содржина на протеини(7%) и калциум (0,3%).
Пакување од 500 грама.

Категорија: