Sanicat Diamonds Citric Silica Gel Litter 5l/ 2,3kg

Силиконски песок за мачки со мирис на цитрусно овошје кој има висок капацитет на апсорпција и ефикасно ги неутрализира непријатните миризби. Многу е лесен за одржување и создава многу малку прашина.
Пакување од 5 литри.

Категорија: