Sanicat Diamonds Aloe Vera Silica Gel Litter 5l/ 2,3kg

Песок за мачки изработен од долготрајни силиконски гранули со мирис на Алое Вера. Гранулите се во зелена боја и кога ќе се навлажнат, испуштаат пријатен мирис. Погоден за сите мачки и мачиња.
Пакување од 5 литри.

Категорија: