Sanicat Clean & Green Cellulose 7l – Хаџиски Дооел Куманово

Песок со многу висок капацитет на апсорпција, ефикасен во задржување на урина и непријатни мириси. Направен е од 100% рециклирана хартија и целулоза. Погоден за мачки и за други миленици.

Пакување од 7литри.

Категорија: