Sanicat Clean & Green Cellulose 10l

Песок со многу висок капацитет на апсорпција, ефикасен во задржување на урина и непријатни мириси. Направен е од 100% рециклирана хартија и целулоза. Погоден за мачки и за други миленици.
Пакување од 10 литри.

Категорија: