Royal Canin® Pug Adult | Пуг

Храна за кучиња Royal Canin® Pug Adult – Комплетна храна за кучиња од расата Pug (Moпс). Старост над 10 месеци.. Протеини 25%, масти 16%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: