Royal Canin® Medium Puppy | кутре средна раса

Храна за кучиња Royal Canin® Medium Puppy – Комплетна храна кучиња од средна големина. Тежина при полна возраст од 11 до 25 кг. и старост од 2 до 12 месеци. Протеини 32%, масти 20%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: