Royal Canin® Maxi Puppy | Кутре

Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Puppy – Комплетна храна за големи раси на кучиња. Тежина при полна возраст од 26 кг. до 44 кг. Старост од 2 до 15 месеци. Протеини 30%, масти 15%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: