Royal Canin® Maxi Adult | голема раса

Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Adult – Комплетна храна за големи раси на кучиња од 26 до 44 кг. Од 15 месци до 5 години старост. Протеини 26%, масти 17%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: