Royal Canin® Maltese Adult | Малтезер

Храна за кучиња Royal Canin® Maltese Adult – Комплетна храна за кучиња од расата Maltese (малтезер). Старост над 10 месеци.. Протеини 24%, масти 18%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: