Rolling Treats Fruits – 0428 – Padovan

Соленки во форма на тркало со страст овошје, се даваат како додаток во исхраната на глодарите. Идеално за глодари кои што сакаат да грицкаат.
Пакување од 68 грами.

Категорија: