PURINA® PRO PLAN® за кученца од средна раса со формулата OPTIDERM® за чувствителна кожа, богата со лосос

Комплетна храна на база на месо од лосос
Наменета за кутриња и млади кучиња од средни раси со осетлива кожа

Категорија: