PURINA® PRO PLAN® STERILISED за возрасни мачки 1+ возраст со OPTIRENAL® формулата, богата со мисиркино

PURINA® PRO PLAN® STERILISED за возрасни мачки 1+ години со OPTIRENAL® формула богата со мисирка е целосна сува храна за мачки која го промовира здравјето на бубрезите кај кастрирани возрасни мачки.

Категории: ,