PURINA® PRO PLAN® за кученца од средна раса со чувствително варење формула OPTIDIGEST® богата со јагнешко месо

PURINA® PRO PLAN® за кученца со средна раса на чувствително варење со формула OPTIDIGEST® богата со јагнешко месо