Premium Pappagalli – 0728 – Padovan

Високо квалитетна храна со тропско овојше, ореви и кикирики, со додадени витамини, за големи папагали како што се Александар, Какаду, Ара, Жако и други.
Пакување од 500 грама.

Категорија: