Malawi Flakes – 73389 -4kg Tropical

Храна за Афрички циклиди во форма на снегулки на растителна база. Богата е со спанаќ, коприва, спирулина, пченица, растителни влакна и зелен грашок како извор на протеин.
Пакување од 1кг.

Категорија: