Malawi Chips – 60728 – Tropical – Хаџиски Дооел Куманово

Храна за циклиди во форма на чипс на база на спирулина. Богата е со растителен протеин, коприва, алги, природни минерални соли и витамини.

Пакување од 5л/2.6кг.

Категорија: