Junior Coniglietti – 0386 – Padovan

Комплетна храна која е составена од сите потребни суплименти за добар и здрав развој на млади џуџести зајаци. Се препорачува давање на ова храна во првите 4-5 месеци.
Пакување од 850 грама.

Категорија: