Fieno-Hay with Chamomile – 0443 – Padovan

Сено он камилица за џуџести зајаци, морски прасиња и чинлили. Богато е со влакна (28%), кои го олеснуваат варењето на храната.
Пакување од 700 грама.

Категорија: