Crusta Sticks – 63343 – Tropical

Храна во форма на стапчиња наменета за хранење на ракчиња. Богата е со морски алги и стапчиња, како и калциум кој е значаен за правилно обликување и развој на школките на ракчињата.
Пакување 100мл/70гр.

Категорија: