Cichlid Color – 77153 – Tropical

Премиум квалитет храна за сите видови на циклиди и други аквариумски риби. На база на спирулина збогатена со бета глукан и аксантин кои ги зајакнуваат боите и го зајакнуваат имунолошкиот систем на циклидите и на другите риби.
Пакување од 100мл/20гр.

Категорија: