Alpine Hay – 0405 – Padovan

Алпско сено за глодари, од планински пасишта со додадено цвеќе. Богато е со растителни влакна кои помагаат во подобро функционирање на дигестивниот систем.
Пакување од 700 грама.

Категорија: