Храна за кучиња Royal Canin® Shih Tzu Adult

Храна за кучиња Royal Canin® Shih Tzu Adult -Комплетна храна за возрасни кучиња од расата Ши-цу – старост над 10 месеци. Протеини 24%, масти 20%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.