Храна за кучиња Royal Canin® Poodle Adult | Пудлица

Храна за кучиња Royal Canin® Poodle Adult. Комплетна храна за возрасни кучиња од раса Poodle (пудлица) – постари од 10 месеци. Протеини 30%, масти 19%.