Храна за кучиња Royal Canin® Chihuahua Adult

Храна за кучиња Royal Canin® Chihuahua Adult – Комплетна храна за возрасни кучиња од расата Чивава – старост nad 8 месеци. Протеини 28%, масти 16%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.