Храна за кучиња Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult | Мини шнауцер

Храна за кучиња Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult – Комплетна храна за возрасни кучиња од раса Џуџест Шнауцер – старост над 10 месеци. Протеини 25%, масти 12%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.