Royal Canin® Mini Adult | Мали возрасни

Храна за кучиња Royal Canin® Mini Adult – Комплетна храна за мали кучиња до 10 кг. Возраст од 10 месеци до 8 години. Протеини 21%, масти 16%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: