Royal Canin® Medium Adult | средна раса

Храна за кучиња Royal Canin® Medium Adult – Комплетна храна за кучиња од средна големина на раса и тежина oд 11 кг. до 25 кг. Возраст од 1 до 7 години. Протеини 25%, масти 14%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: