Royal Canin® Bichon Frise Adult | Бишон

Храна за кучиња Royal Canin® Bichon Frise Adult – Комплетна храна за кучиња од расата Bichon Frise. Старост од 10 месеци па нагоре. Протеини 29%, масти 15%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.

Категорија: