Храна за кучиња Royal Canin® Beagle Adult

Храна за кучиња Royal Canin® Beagle Adult – Комплетна храна за кучиња од расата Beagle Adult. Старост од 1 година па нагоре. Протеини 27%, масти 12%. Нарачајте веднаш со достава до вашиот дом.