Транспортер – 48x32x31cm – 25060170 – Fop

Овој модел на транспортер има три различни големини и бои. Со него оди хранилка и ги исполнува сите услови за траспорт со авион и друго. Подетални информации околу продажните шифри и димензиите прошитајте ги под сликата.