Потопна пумпа AT-2219F -Atman

Потопна филтер пумпа со реален проток од 1200 литри на час. Ефикасна филтрација со одличен капацитет на сунгер како филтер материјал. Се препорачува за подолги аквариум над 85цм должина!

Категорија: