Околувратник – KL40CS – Matis Pet

Matis Pet
Околувратник со дијаметар од  50см  до 80см .
Напомена:  Должината на ремчето (од-до) е од минималната до максималната димензија која може да се закопча на вратот на вашето милениче

Категорија: