Околувратник – KL25CS – Matis Pet

Matis Pet
Околувратник со дијаметар од  40 см  до 62 см .
Напомена:  Должината на ремчето (од-до) е од минималната до максималната димензија која може да се закопча на вратот на вашето милениче

Категорија: