Подароци за Нова Година

До Нова Година остануваат нешто помалку од две недели, но сепак можете да имате доволно време да направите добар избор .

Адреса

Никола Парапунов, бр 2, локал 5
Карпош IV
СКОПЈЕ

Телефон

Мобилен:
075 346 236

Меил

Информаци:
contact@akvarium.mk

Kонтакт

Контактирајте нѐ и со задоволство ќе Ви помогнеме!.

Вашата локална продавница за миленци

A title

Image Box text

испратете меил