Author Archives: jpavlovski

10 причини зошто треба да ја посетите локалната продавница за миленичиња

Дали сте ги промениле вашите навики за купување после КОВИД пандемијата? Се чини дека повеќе од нас сега ги ценат придобивките од купување кај локален специалист – занаетчиски пекари, продавници за храна и да, продавниците за миленичиња стануваат се попопуларни. Еве неколку причини зошто ви препорачуваме да купувате кај вашиот локален специјалист: Имаме знаење за […]