Аквариуми по Нарачка

Од Идеја до Реализација

Дизајн на аквариум по мерка

Без разлика дали сакате да додадете малку жива уметност во вашиот дом или некој екстра фактор на вашиот бизнис, ние сме посветени на оживување на идејата за вашиот аквариум од соништата. Ние ќе бидеме пресреќни да се сретнеме со вас и да разговараме за аквариумот што го замислувате и да одговориме на какви било прашања. Откако ќе ја разбереме во длабочина вашата визија и го финализираме концептот, ќе го дизајнираме вашиот аквариум со внимание на најситните детали и целокупната естетика. Инсталирањето на аквариумот ќе се одвива според договорениот распоред и со најголема грижа и почит кон вашиот простор и време.

БЕСПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ

 • Бесплатна сеопфатна консултација во вашиот дом или деловно работење.
 • Студија за разгледувањето на просторот и поставеноста.
 • Одредување на целокупниот концепт, димензии и аспекти на дизајнот.
 • Дискутирање на видови риби и водната средина.
 • Размислувања и планирање на услугите за одржување.
 • Големина и позиционирање на аквариумот.
 • Распоред на водовод и целокупна стратегија за проток на вода.
 • Одредување идеална филтрација и осветлување.
 • Електрични, вентилациони и акустични размислувања.
 • Структурна поддршка и планирање на кабинетот.

ДИЗАЈН И ПЛАНИРAЊЕ

ИНСТАЛАЦИЈА И УПРАВУВАЊЕ СО ПРОЕКТОТ

 • Да ја примениме нашата експертиза за проектните активности за да ги исполнат барањата на проектот.
 • Тековна комуникација и соработка со клиент и други вклучени професионалци.
 • Одредете го датумот на инсталација со најголема грижа за вашето време и распоред.
 • Инсталирање на аквариумот во договорениот рок.

Shop Now

Weekly Featured Products

Follow us on Instagram

No images found.